شوربة قرع العسل
اخبار المطبخ . الشوربة. المصدر نصف الدنيا
المقادير
3 x معلقة كبيرة دقيق
3 x كوب قرع عسلي
3 x كوب مرق الدجاج
1 x عدد بصلة مفرومة
1 x معلقة صغيرة قرفة
1 x رشة جوزة الطيب
1 x كوب كريمة لبّاني
1 x معلقة صغيرة ملح
1 x معلقة كبيرة زبدة
1 x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون
1 x عدد فص ثوم مهروس
الطريقة:-
هنقطع البصل ونضعه في حلة مع الزبدة على النار مع ملعقتين دقيق وفص ثوم مفروم وبشرة من جوزة الطيب وملح وفلفل.
هنضيف مكعبات القرع والمرقة ونسيبها لتغلي .
و بعدين نضيف الكريمة اللباني ونسيبها لتغلي مرة أخرى .
هنضرب الخليط في الخلاط لحد مانحصل على قوام سائل ثم تسخن مرة اخرى و تقدم .
تعليقات
إرسال تعليق