طريقة عمل السجق في البيت
أخبار المطبخ . أكلات. المصدر نصف الدنيا
المكونات:-
2 x عدد قرن فلفل حامى (مفروم)
2 x معلقة صغيرة فص ثوم مهروس
1 x معلقة صغيرة ملح (او حسب الرغبة)
1 x معلقة صغيرة بهارات
1 x معلقة صغيرة قرفة
1 x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون
1 x معلقة صغيرة كزبرة جافة مطحونة
1 x معلقة صغيرة بابريكا
1 x رشة كمون
1 x رشة جوزة الطيب
½ x كيلو لحمة مفرومة
½ x كيلو ممبار
الطريقة:-
نقوم بتتبيل اللحم بقطع الفلفل الحار و الثوم و التوابل و الملح و الفلفل جيداً .
نقوم بحشو الممبار باللحم و بذلك يكون جاهزاً للإستخدام فى أى وقت .
تعليقات
إرسال تعليق