طريقة التحضير: - نتبل الفراخ بملح وفلفل وبهارات فراخ - نحمر البصل فى اناء على النار به زبدة وزيت ولمه يدبل نضيف الثوم ونضيف الزنجبيل والخضار المشكل والكسبرة والبقدونس ونقلبهم مع بض ثم نضيف الارز ونضيف عليه شوربه ونتبله ملح وفلفل ومكعب مرق وعندما يتشرب نخفض النار ونسيبها تستوى على نار هاديه ونتركها تبرد حتى نحشى الفراخ بها. - نحضر الفراخ ونضيف فيها الارز بالخضار ونلفها رول ونقفلها بخله وندخلها الفريز تتجمد ساعه - فى اناء على النار فى ماء مغلى نسلق الفراخ لمدة 25 دقيقه - نخفق صلصه فى بوله مع وزيت وعسل وملح وفلفل وندهن بيها الفراخ ونداخلها الفرن تاخذ لون.
تعليقات
إرسال تعليق