الأرز بالسبانخ
أخبار المطبخ . أكلات . المصدر نصف الدنيا
المكونات:-
2 x كوب ماء
1 ½ x كوب أرز عادى
1 ½ x معلقة كبيرة بصلة مفرومة
1 x كوب سبانخ
1 x معلقة صغيرة ملح
1 x معلقة صغيرة فص ثوم مهروس
1 x معلقة كبيرة سمن
1 x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون
الطريقة:-
هنشوح السبانخ المفرومة مع البصل والثوم المفرومين في السمنة على النار .
هنضيف الأرز و نقلب و بعدين نضيف الماء والملح والفلفل الأسود .
هنسيب الخليط حتى أن يستوى ثم يقدم .
تعليقات
إرسال تعليق