السحلب الدايت
أخبار المطبخ . مشروبات . المصدر نصف الدنيا
المكونات:-
2 x كوب حليب خالى الدسم
2 x معلقة كبيرة قرفة
2 x معلقة كبيرة سحلب
1 x معلقة كبيرة ماء زهر
¼ x معلقة صغيرة فص مستكة
الطريقة:-
هنسكب في قدر الحليب و نضيف إليه السحلب والمستكة و نقلب حتى تذوب المكونات .
هنضع القدر على النار مع التقليب المستمر حتى يثخن المزيج و بعدين نضيف ماء الزهر ونقلب تاني.
و بعد كده هنصب السحلب في الاكواب و نرش القرفة على الوجه ثم تقدم .
تعليقات
إرسال تعليق