جوزية الهند
أخبار المطبخ . حلويات . المصدر نصف الدنيا
المكونات:-
3 x كوب جوزهند
3 x كوب جوزهند
2 x كوب ماء
1 x معلقة كبيرة ماء زهر
1 x معلقة كبيرة زبدة
½ x كيلو عسل نحل
½ x معلقة صغيرة ملح ليمون
¼ x معلقة كبيرة زبيب
الطريقة:-
هنسيح الزبدة مع كمية مناسبة من العسل ( ليس كل كمية العسل )
هنقسم كمية العسل ونضيف لجزء منها جوز الهند ونضيف للجزء الآخر جوز الهند مع لون طعام والزبيب .
هنفرد بحرص الخليط فى صينية مدهونة بالزيت ونشكله لقطع بالسكينة .
هننتظر ليبرد ويتماسك ثم نقطعه و نقدمه.
تعليقات
إرسال تعليق