صدور دجاج مشوية
أخبار المطبخ. أكلات . المصدر نصف الدنيا
المقادير
3 x معلقة كبيرة عصير ليمون
2 x معلقة كبيرة زيت زيتون
1 x معلقة صغيرة ملح (أو حسب الرغبة)
1 x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون (أو حسب الرغبة)
1 x معلقة كبيرة روزمارى (مطحون)
½ x كيلو صدور دجاج مخلية
الطريقة:-
نغسل الدجاج كويس جدا.
نغسل الدجاج كويس جدا.
خلط زيت الزيتون وعصير الليمون والملح والفلفل والروز ماري في طبق غويط.
ناخد شرائح الدجاج ونقلبها في التتبيلة لكل وجه وترص في طبق وفي النهاية نضع باقي التتبيلة علي الوجه.
نغطي الدجاج بالنايلون ويترك في الثلاجة ليلة كاملة.
يشوي الدجاج اما علي الشواية او يوضع في فرن حار بالتتبيلة لينضج.
تعليقات
إرسال تعليق