سلطة البنجر
أخبار المطبخ . المصدر نصف الدنيا
المكونات:-
3 x معلقة كبيرة عصير ليمون (للتبيلة)
3 x معلقة كبيرة عصير ليمون (للتبيلة)
3 x عدد بنجر (مسلوق ومقطع)
3 x معلقة كبيرة زيت زيتون (للتبيلة)
1 x عدد تفاحة (خضراء مقطعة)
1 x رشة ملح (أو حسب الرغبة للتبيلة)
1 x عدد فص ثوم مهروس (للتبيلة)
1 x رشة فلفل اسود مطحون (أو حسب الرغبة للتبيلة)
½ x حزمة جرجير (مقطع)
½ x كوب لبنّه (للتبيلة)
الطريقة:-
فى وعاء صغير نخلط مكونات التتبيلة جيدا حتى تتجانس.
فى وعاء اخر نضع البنجر والجرجير والتفاحة ونوزع فوقها التتبيلة وتوضع فى الثلاجة لحين التقديم.
تعليقات
إرسال تعليق